Vés al contingut

Podem acompanyar a través del mòbil? ÍCARO té la resposta

11/01/2010

El documental està dirigit per Pep Martín, col·laborador de Punt de Referència

ÍCARO ha estat seleccionat per la competició oficial del DocsBarcelona International Documentary Film Festival, i que es projectarà en el marc d’aquest festival entre el 2 i el 7 de Febrer.

ÍCARO és la història de César Julián, un malalt de càncer en situació terminal, que un dia rep un missatge al mòbil ple de poesia i afecte d’algú que no s’identifica. Serà el primer d’un seguit de missatges que l’acompanyaran durant tot un mes d’agost. Els missatges li donaran una energia que creia perduda i li retornaran la il·lusió de viure, o si més no de reviure el passat, a la vegada que intenta descobrir la identitat del remitent.

Quantes vegades ens hem dit a nosaltres mateixos que la poca disponibilitat de temps limita les nostres relacions amb els joves? Amb aqueta trama basada en fets reals, ÍCARO ens explica una experiència d’acompanyament a través del mòbil i ens demostra que els SMS també poden ajudar-nos en la nostra relació amb els joves.

Al Corda Fluixa ja vam parlar d’ÍCARO quan es va presentar. Ara us convidem a visionar aquest excel·lent documental dirigit per Pep Martín, i amb guió i producció d’Anna Batlle i Ester Flores, ja que s’emetrà per BarcelonaTV al programa Docs el dia 13 de gener del 2010. El programa Docs comença a les 20.30h i emet dos documentals; ÍCARO s’emetrà en segon lloc a continuació del documental “D’on ets? Quin idioma parles?”.
L’emissió es repetirà el dissabte 16 de gener a les 19.30 hores i, entre els dies 13 de gener i 27 de febrer, també l’emetran les televisions locals que pertanyen a  la xarxa de televisions locals. Pels que no sintonitzeu BTV, podeu provar de veure ÍCARO a través del web de “BTV en directe”:  http://www.btv.cat/endirecte.htm

Trobareu més informació a la web del programa: http://www.btv.cat/docs/2010-01-13/20:25

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: