Skip to content

13 de desembre, Dia Internacional del Migrant

02/12/2009
tags:

Barcelona ho celebrarà amb una festa per promoure el coneixement de la migració i afavorir una ciutat socialment cohesionada.

Diuen que tots som migrants. Si més no, qui més qui menys, tots tenim un migrant a la família. Així que aquesta activitat que us proposem pot ser un bona ocasió per recordar-ho i per enriquir-nos amb tot allò que la migració aporta a la societat.

Us transcrivim l’inici de la presentació del programa, que us animem a consultar clicant al programa Dia del migrant 13-12-2009.

El dia 13 de desembre el Consell Municipal d’Immigració ofereix una Festa ciutadana al Moll de la Fusta. En aquesta festa es vol crear un espai de trobada entre la ciutadania de Barcelona i les entitats que formen part del Consell, les quals treballen per la plena ciutadania de les persones immigrades i per una ciutat intercultural.
Trenta entitats del Consell Municipal d’Immigració de l’Ajuntament de Barcelona organitzen aquesta diada festiva per tal de crear les condicions necessàries per a la interculturalitat a la ciutat, que parteixen dels valors de
reconeixement, respecte i convivència de les cultures presents a la ciutat.
El Consell Municipal d’Immigració creu que la millor estratègia per aconseguir una ciutat cohesionada i respectuosa amb els altres és la convivència. Considera que la Festa ciutadana és un esdeveniment que comporta relació i comunicació entre les diferents entitats i entre el conjunt de les persones que viuen a la nostra ciutat. A més aquest any les entitats del Consell Municipal d’Immigració conviden el teixit associatiu veïnal mitjançant la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), a participar en aquesta Festa per tal de promoure el coneixement i l’apropament d’ambdós sectors.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: