Skip to content

Tres joves de Punt de Referència inicien aquest divendres un projecte d’acompanyament professional a diferents empreses

19/11/2009

El programa Coach, liderat per la Fundació Èxit i realitzat amb la col•laboració de Punt de Referència, pretén posar a l’abast dels joves en risc d’exclusió persones voluntàries del món empresarial. Els voluntaris ofereixen el seu coneixement i suport per a capacitar als joves i dotar-los de les habilitats necessàries per a afrontar una recerca de feina amb les mateixes condicions que altres joves. La relació entre el voluntari de l’empresa i el jove s’emmarcarà en 5 sessions de coach on es fomenti una relació de confiança entre els dos, i motivi en un canvi positiu cap al jove. Això és, reforçar el seu potencial i capacitats, a la vegada que aporti eines per a resoldre aquells aspectes on hi tenen més dificultats.

La Fundació Èxit, amb la col•laboració de Punt de Referència, vetlla per a que la relació voluntari-jove es doni amb les millors condicions possibles i perquè els nois i noies en puguin treure el màxim profit d’aquesta oportunitat.

En Hamza, l’Alí i en Babar Khan, joves de Punt, aniran a Unilever, Abantia i al Grand Hotel Central respectivament, i aquest divendres coneixeran els voluntaris que els acompanyaran en aquesta nova experiència. Estem segurs que aquest acompanyament voluntari en el terreny laboral també donarà bons resultats, com ho fan els acompanyaments voluntaris que ja fa anys que fem a Punt de Referència i esdevindrà una demostració més de que el suport social informal és, sens dubte, un gran exemple de compromís col•lectiu i de transformació i cohesió social.

Des del Corda Fluixa volem desitjar-los a tots tres molt bona feina!

Anuncis
One Comment leave one →
  1. 24/11/2009 17:26

    Estem tots molt ilusionats amb el projecte i molt contents de poder treballar en xarxa amb una entitat com Punt de Referència. Segur que serà una experiència molt enriquidora pels joves i pels voluntaris d’empresa. Una abraçada,

    Nacho (Fundació Èxit)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: