Skip to content

Arriba la 3a Setmana Africana de Barcelona

08/10/2009

Del 10 al 19 d’octubre teniu un munt d’oportunitats per acostar-vos a la cultura i a l’actualitat africanes

Us traslladem una iniciativa molt atractiva que ens fan arribar des de l’Associació Media-Africa.  D’entre totes les activitats, en el programa trobareu propostes tan interessants com la projecció de la pel·lícula Las Cartas de Alou, de Montxo Armendáriz, o l’exposició fotogràfica Les mil i una Àfriques, que ens explica com és la vida d’un jove en aquest continent.

 

Web de la 3a Setmana Africana a Barcelona

Web de la 3a Setmana Africana a Barcelona

Un any més, us convidem a participar activament amb nosaltres en tots els esdeveniments i activitats que estan a punt de començar. La iniciativa de la Setmana Africana de Barcelona, sorgeix des de debats entre diferents entitats africanes que, a crits, reclamen en l’agenda catalana un acte cultural que promogui el coneixement i reconeixement del continent africà més enllà de l’exotisme i els catastrofismes. Així doncs, la Setmana pretén ser una cita que, a traves de diverses activitats, convida a una analisi profunda sobre la situacio del continent i també a una comunió festiva amb les altres comunitats residents a Catalunya.

 

La Setmana, promoguda per l’entitat Media-Àfrica (www.media-africa.org) però amb la participació de diferents associacions relacionades amb el continent africà, persegueix també l’objectiu de servir com a punt de trobada entre les entitats i institucions locals i tots els membres de la comunitat. Ho fem promovent iniciatives que facilitin el treball en xarxa i creant vincles d’unió i coneixement de l’altre que afavoreixin la convivència i la participació mútua, especialment entre els joves afro-catalans.

Dins del Programa trobareu tot tipus de propostes per tal de participar amb nosaltres: xerrades, videofòrum, música en directe, tallers per als més petits, exposicions, concentracions, bicicletada…

Per qualsevol pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a  través del següent correu: coordinador@media-africa.org

Ens veiem durant la Setmana!!!

Associació Media-Africa

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: