Skip to content

Signat un conveni pluriennal amb la Conselleria de Governació i Administracions Públiques

01/10/2009

El passat 21 de setembre Punt de Referència va signar un conveni pluriennal amb la Conselleria de Governació i Administracions Públiques. Aquest conveni és un ferm suport de la conselleria a la nostra actuació i blinda el seu ajut econòmic durant aquest i els propers dos anys.

El conseller Jordi Ausàs.

El conseller Jordi Ausàs.

L’acte, que va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona, va ser presidit pel conseller Jordi Ausàs i va comptar amb la presència del secretari d’Acció Ciutadana, Josep M. Civis, el director general d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, i la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró.

Punt de Referència se suma així a altres 80 entitats sense ànim de lucre que duen a terme actuacions cíviques, comunitàries i de foment del voluntariat. El conseller Jordi Ausàs ha explicat que “aquests convenis representen un compromís de col•laboració entre el món associatiu i el Departament de Governació i Administracions Públiques” i que “el departament de Governació ha fet un gran salt endavant, donant prioritat a totes aquelles entitats estratègiques que contribueixen a millorar i construir un benestar social a tots els ciutadans del nostre país”.

Segons la conselleria, “les entitats signants dels convenis”, com Punt de Referència, “desenvolupen actuacions cíviques d’àmbit veïnal o sectorial, que fomenten el teixit associatiu, el civisme, la participació ciutadana i la promoció dels valors democràtics, i desenvolupen programes d’intervenció i inclusió social aplicables a comunitats, barris i minoris socials”. “Les 81 entitats destaquen per l’abast de les seves actuacions globalitzades a nivell de país o de ciutat, i sobretot, per una trajectòria reconeguda al llarg del temps per la seva tasca i coherència en la utilització dels recursos. A més, tenen una tasca rellevant arreu del territori i un àmbit d’actuació divers, ja que els seus projectes incideixen en joves, gent gran, dones, o minories, entre d’altres. En la selecció de projectes s’han valorat criteris com el desenvolupament d’objectius relacionats amb activitats de formació en valors cívics, comunitaris i del voluntariat, la viabilitat econòmica i continuïtat del projecte, el nombre de destinataris o afectats pels programes i activitats, i la coherència amb els programes que actualment està desenvolupant la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació.

El total dels ajuts atorgats per la Conselleria significa una inversió de 11.050.000 euros. Punt de Referència rebrà 11.850 euros per al programa d’Acompanyament i Acollida de Joves Extutelats i 18.000 euros per al programa de captació de voluntariat.

La Marta Bàrbara, directora de l'associació, i la Débora Magre, tècnica de gestió, van assistir a l'acte de lliurament dels convenis. Les trobes?

La Marta Bàrbara, directora de l'associació, i la Débora Magre, tècnica de gestió, van assistir a l'acte de lliurament dels convenis. Les trobes?

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: