Skip to content

Formació de qualitat: la clau per a un futur amb garanties

28/09/2009
tags:

Quatre joves de Punt es formaran a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona

El passat dia 25 de setembre vam ser convidats a l’acte d’inauguració del curs del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de Càrniques de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB) ja que quatre joves de Punt de Referència tindran enguany l’oportunitat i el privilegi de formar-se com a Auxiliars de la Indústria Càrnica.

Per aquells que no la conegueu, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona ocupa des de fa poc menys de tres anys, noves instal•lacions al carrer Pintor Alsamora, al districte de Sant Andreu. Es tracta d’una escola moderna i amb Escola-d'Hosteleria_2equipaments de la màxima qualitat, que allotja estudis de Formació Professional, des dels inicials (PQPI) fins als mòduls de Grau Superior, passant pels de Grau Mig. D’allí surten cada any bons professionals de l’àmbit de l’hostaleria i l’hoteleria (cambrers, cuiners, reposters, someliers, personal d’equipaments hotelers …) i de l’alimentació (auxiliars de carnissers, pastissers, forners…).

Vam poder comprovar per nosaltres mateixos l’alt nivell d’exigència de l’escola i la bona feina dels professionals que se n’ocupen per tal de mantenir un contacte fluït amb el teixit empresarial i facilitar la incorporació d’aquests nous professionals al món laboral.

Esperem que en Lamin, en Williams, en Mohamed i l’ Abdul Nasiru, els quatre joves de Punt de Referència que avui comencen aquest curs, aprofitin aquesta oportunitat de formació de qualitat per a convertir-se en molt bons professionals. I encoratgem, des del Corda Fluixa, als professionals que treballen en el món de la formació i a les administracions que s’ocupen de finançar la formació professional i ocupacional, a mantenir estàndards de qualitat com els que s’ofereixen a l’EHTB.

Per a més informació sobre l’EHTB: http://www.ferhb.com/ca

Mercè Garet

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: